Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Γιώργος Λεβέντης: «Η ελληνική τηλεόραση βιώνει μεγάλο πανικό»




Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο πλευρό τoυ Σάιμον Κάουελ, παραγωγού του X-factor, βρίσκεται ο πρώην κριτής της ελληνικής version Γιώργος Λεβέντης τους τελευταίους μήνες. «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν έπαιξε ρόλο η κρίση στην απόφασή μου να φύγω από την Ελλάδα» αποκαλύπτει, στο TV Έθνος. «Δεν μετάνιωσα που έφυγα. Ήθελα να δημιουργήσω. Όμως σίγουρα θα γυρίσω στην Ελλάδα, το μυαλό μου είναι εκεί, για να κάνω δισκογραφία ή τηλεόραση» συμπληρώνει και μιλά για την τηλεοπτική πραγματικότητα. «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Έλληνας πρέπει να ζήσει με λιγότερα. Από το τι αγοράζει στο σούπερ μάρκετ, μέχρι το τι βλέπει στην τηλεόραση. Mega, AΝΤ1 και Alpha θα πρέπει να βρουν καινούρια φόρμουλα να δουλέψουν....
Η πρωινή ζώνη δεν πρέπει να καταργηθεί, αλλά πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα. Δεν τραβάει και τα τέσσερα κανάλια να κάνουν τα ίδια πράγματα. Το πρωί υπάρχει κόσμος που βλέπει τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνω πώς καταργείς μία ζώνη».
Ως πρώην Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τα τούρκικα σίριαλ τα οποία έχουν μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. «Μπορεί να μη σου αρέσουν τα Τούρκικα, οκ, αλλά θα ήταν βουλγάρικα, ρώσικα, ένα αμερικανικό ριάλιτι. Σίγουρα είναι σε πανικό η ελληνική τηλεόραση, αφού μήνα με το μήνα πέφτουν οι προβλέψεις έξω και πρέπει να αναθεωρήσεις. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου