Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πάολα: Η... μοιραία γυναίκα! Δείτε φωτογραφίες...



H Πάολα είναι μια γυναίκα που έχει δύναμη και αποφασιστικότητα μετά το τέλος μιας σχέσης και είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή με έναν άγνωστο, τον οποίο συναντάει στο δρόμο! Μιλάμε για γυναίκα που προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση...

Η Πάολα είναι, σύμφωνα με την "Espresso", μια femme fatale στο νέο βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω", σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Από τα πιο περίεργα του εντυπωσιακού βίντεοκλίπ είναι ότι η Πάολα ντύνει το φίλο της νύφη και οι δυο τους περπατούν ανέμελοι στο δρόμο.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Το σενάριο φέρει την τραγουδίστρια να βγαίνει  από ένα δύσκολο χωρισμό και να φαντάζεται πως θα έπρεπε να είναι η ιδανική σχέση. Τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες. Ξεκίνησαν στις 5:00 το απόγευμα και τελείωσαν στις 7:30 το πρωί, στις περιοχές του Φαλήρου, της Γλυφάδας και του Αιγάλεω.
Κατά τα άλλα, η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο "Θέα" με την Πέγκυ Ζήνα και το Λούκα Γιώρκα, σε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ενώ πρόσφατα "μετακόμισε" στη δισκογραφική εταιρία Heaven.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου