Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Νάσος Γαλακτερός: Δείτε τη γνωστή δημοσιογράφο που παντρεύεται! (φωτό)



Έτοιμοι να ζήσουν την ωραιότερη ημέρα της κοινής τους είναι ο Νάσος Γαλακτερός και η όμορφη δημοσιογράφος. Το ζευγάρι, στις 18 Αυγούστου και έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στη γενέτειρα της νύφης, τη Θεσσαλονίκη.
Ο γάμος θα γίνει στο μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου "Ανατόλια", από το οποίο αποφοίτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ο Νάσος και η Νάνσυ, παρά την έντονη επαγγελματική δραστηριότητά τους, διατηρούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και στους ίδιους τόνους θέλουν να γίνει και ο γάμος τους. Έτσι, αποφάσισαν το μυστήριο να τελεστεί σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς. Μάλιστα, οι καλεσμένοι δεν πρόκειται να ξεπερνούν τους 60.

«Είναι κάτι που θέλουν να κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα και οι δύο. Έτσι όπως κράτησαν τη δημοσιότητα και οι δύο. Έτσι όπως κράτησαν τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια, έτσι θα κάνουν και με τον γάμο τους», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα "Real Life".
Στον γάμο αναμένεται να δώσουν το "παρών" αρκετοί επώνυμοι αφού η δημοσιογράφος διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς από τον χώρο ρων μίντια και της σόουμπιζ. Φυσικά, δεν θα λείψουν και άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, και ιδιαίτερα από το μπάσκετ, αφού ο Νάσος Γαλακτερός αν και έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια, διατηρεί φιλίες ζωής με πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του. Ο κουμπάρος είναι στενός φίλος του γαμπρού.
Η Νάνσυ θα φορέσει ένα λευκό νυφικό, το οποίο θα επιλέξει ανάμεσα στα εκατοντάδες που διαθέτει το κατάστημα με νυφικά της οικογένειάς της στη Θεσσαλονίκη. Πολύ απλά ντυμένος θέλει να είναι και ο Νάσος, ο οποίος σκοπεύει να φορέσει κοστούμι σε λιτή γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου