Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ε. Μενεγάκη: Η κόντρα της με γνωστό τραγουδιστή και η... συγγνώμη!



Με ένα τρόπο που δεν αρμόζει σε ένα τόσο καταξιωμένο καλλιτέχνη, φέρθηκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από μερικές ημέρες. Ο τραγουδιστής εγκατέλειψε χολωμένος το πλατό για να ακολουθήσει ένα έντονο παρασκήνιο μέχρι να λυθεί η παρεξήγηση...

Μια φιλική σχέση χρόνων κλονίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με το Ciao. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και το Γιώργο Τσαλίκη οι οποίοι είναι καλοί φίλοι τα τελευταία 13 χρόνια. Όμως η κακοδιαχείριση του χρόνου στην εκπομπή που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες ήταν η αιτία να μπει η σχέση τους στον πάγο. Τι ακριβώς συνέβη; Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης για την παρουσίαση του νέου του τραγουδιού "Κόκκινη κάρτα", ο χρόνος ξέφυγε και η ροή της εκπομπής άλλαξε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να μην προλάβει να τραγουδήσει και να έρθει το τέλος της εκπομπής με τον τραγουδιστή να περιμένει στα καμαρίνια πότε θα βγει.
Τότε ο Γιώργος είχε πει, σύμφωνα με το "Ciao", στην Ελένη -φανερά πειραγμένος αλλά πάντα με το χιούμορ του- πως της βγάζει κόκκινη κάρτα. Από εκείνη τη στιγμή η φιλική τους σχέση σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στον πάγο. Χρειάστηκαν αρκετά τηλεφωνήματα από τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι ζήτησαν συγγνώμη από τον Τσαλίκη και ένα της Ελένης η οποία του ζήτησε να έρθει για ακόμη μια φορά στο κανάλι.
Αν και εκείνος δέχτηκε, η εμφάνισή του στα καμαρίνια πριν από την έναρξη τους εκπομπής προβλημάτισε την παρουσιάστρια, η οποία εντόπισε την αλλαγή στη συμπεριφορά του παλιού της φίλου. Αμέσως τότε τον προσέγγισε και είχαν μια prive συζήτηση στο καμαρίνι της για αρκετή ώρα. Τελικά ο Γιώργος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με το γνωστό τεράστιο χαμόγελό του και παρουσίασε το νέο του τραγούδι αφήνοντας αυτό το άσχημο διάστημα της φιλίας τους στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου