Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ε. Μελέτη: Δείτε πως έφτιαξε το τέλειο κορμί! (Φωτογραφίες)



Το καθημερινό πρόγραμμα της παρουσιάστριας έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη μεγάλη αλλαγή του σωματότυπου της Ελεονώρας! Τι ασκήσεις περιλαμβάνει, όμως, η εντατική γυμναστική της Μελέτη;

 Το πρόγραμμα της Ελεονώρας περιλαμβάνει, ποδήλατο, τζόγκινγκ απόστασης 4 χλμ. Αυτή η άθληση σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί έχουν αλλάξει το σώμα της αν και όπως η ίδια αποκαλύπτει σε συνεντεύξεις της δεν έχει χάσει κιλά. «Όλοι πιστεύουν ότι έχω αδυνατίσει. Δεν έχω αδυνατίσει. Απλώς μετά το χειρουργείο που έκανα ξεπρήστηκα...Απλώς γυμνάζομαι πάρα πολύ».
Την τιμητική τους είχαν οι Σπέτσες τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! συνέλαβε την Ναταλία Γερμανού, την Μαρία Μπεκατώρου και την Κατερίνα Καινούργιου να κάνουν την βόλτα τουςς, απολαμβάνοντας παγωτό.
Στις αγαπημένες της Σπέτσες βρέθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία συναντήθηκε με τη διάσημα παρέα και ήπιαν τον καφέ τους σε κατάστημα στην Ντάπια. Η Ελεονώρα Μελέτη καθ΄όλη τη διάρκεια των διακοπών της έκανε κάθε μέρα τζόκινγκ αλλά και ποδήλατο για να διατηρήσει την άψογη σιλουέτα που έχει αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου